СЕРВІС (044) 503-93-24, 503-93-23
АВТОМОБІЛІ: 503-81-18, 503-81-19
ЗАПЧАСТИНИ: (044) 503-81-10

Архів новин: "Краще ніж розстрочка" - нова програма придбання автомобілів ЗАЗ

Ківтень2012  

На сьогоднішній день питання про доступність автомобільного кредитування  є досить актуальним і жваво обговорюється як провідними гравцями автомобільного ринку, так і в колі автолюбителів. Офіційний дистриб’ютор  автомобілів ЗАЗ компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» має власну відповідь на це питання.

ЗАЗ спільно з надійним фінансовим партнером ПАТ «КРЕДОБАНК» запускає унікальну кредитну програму «Краще, ніж РОЗСТРОЧКА»  та пропонує безпрецедентні  умови  придбання автомобілів ЗАЗ.

Вже з 1 квітня пошановувачі народного бренду  ЗАЗ можуть придбати будь-який автомобіль  ЗАЗ за надзвичайно  вигідними умовами,  умовами, що дійсно поєднали в  собі можливості й бажання покупців.

Сплативши лише 10% від  вартості автомобіля, кожен  отримуєте можливість  виплачувати кредит протягом 18 місяців під 0% річних, а  при  авансовому внеску у 50%  строк дії «розстрочки» збільшується до 24 місяців. І все це без щомісячних комісії та прихованих платежів. 

Якщо ж Ви плануєте оформляти кредит на термін більше 2-х років, враховуючи, що максимальний строк  кредитування складає 7 років,  кредитні відсотки починають нараховуватися на залишок кредитної суми лише по закінченню терміну дії «розстрочки».

«Ми розуміємо бажання більшості українців мати якісний і надійний  автомобіль за помірні гроші, тож запропоновані нами умови  дозволять здійснити омріяне вже сьогодні», - розповів Генеральний директор дистриб’юторської компанії «АвтоЗАЗ-сервіс» Олександр Дмитрієнко. Також він зазначив, що дана кредитна програма – це вдалий інструмент, що допомагає придбати  власний автомобіль клієнтам без зайвих комісій та переплат, тобто на умовах, що в народі звуться «розстрочкою».

45До переліку переваг фінансової програми можна віднести оперативність та зручність: рішення про кредитування приймається вже за годину, тому весь процес відбувається в автосалоні ЗАЗ!

Тож, шановні автолюбителі, Вам потрібно лише завітати до найближчого салону ЗАЗ,  обрати модель, комплектацію та колір автомобіля.

             Крім того, найпереконливішим «ЗА»  придбання автомобіля за цією програмою є можливість  бути власником омріяного автомобіля вже сьогодні, а не накопичувати кошти, чекаючи, поки назбирається необхідна сума.

Нагадаємо, що дана програма розповсюджується не тільки на всім відомі моделі ЗАЗ: тогорічну новинку, автомобіль ЗАЗ Forza, лідера продажів останніх 6 років ЗАЗ Lanos, найдоступніше авто на вітчизняному автомобільному ринку ЗАЗ Sens, але й нову модель ЗАЗ VIDA седан – автомобіль, який нещодавно з’явився  в автосалонах дилерської мережі «АвтоЗАЗ-сервіс».

 0

Аванс

Строк «розстрочки»

(0% річних)

Загальний строк кредитування

Від 10%

18 міс.

7 років (84 міс.)

Від 50%

24 міс.

 


Повернутися до архіву новин