Автосалон: +38 (044) 503-71-71
Сервіс: +38 (044) 503-71-71
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: ЗАЗ Forza отримав звання «Кращий доступний автомобіль»!

Лютий2012  

За перемогу довелося серйозно поборотися: крім ЗАЗ Forza, за звання «Кращий доступний автомобіль» боролися всі нові моделі, які були представлені на українському ринку в період з 20 листопада 2010 по 20 листопада 2011 року, вартість яких не перевищувала 100 тис. грн. Основним критерієм при виборі переможця була відповідність доступної ціни і високих споживчих характеристик. Тому цілком логічно, що переможців у номінації визначало найбільш справедливе журі - громадське, чисельність якого в 2011 році помітно зросла - понад 15 тис. учасників, більшість з яких назвали найдоступнішим автомобілем саме ЗАЗ Форца!

«Нам, безумовно, приємно, що вітчизняний автомобіль отримав нагороду в цьому престижному автомобільному конкурсі. Ми впевнені, що нові власники вже встигли оцінити багате оснащення автомобіля вже в базовій версії, стильний дизайн, а головне, лояльну вартість новинки», - так прокоментував перемогу в день урочистої церемонії Генеральний директор компанії «АвтоЗАЗ-сервіс» Олександр Дмитрієнко і додав: «Перемога дає впевненість в тому, що ЗАЗ вибрав правильний напрямок розвитку, пропонуючи українському покупцеві якісний і доступний автомобіль!»

ЗАЗ Forza вже в базовій комплектації пропонує широкий спектр опцій, за які в інших брендів необхідно доплачувати, а завдяки відмінним ходовим якостям, споживчим характеристикам і доступній ціні автомобіль підтверджує відгуки і високі оцінки, які вже надходять від власників. Отримання ж титулу – незаперечне тому підтвердження.

Втім, це не єдина перемога ЗАЗ. Під час церемонії «Автомобіль року в Україні 2012» було оголошено результати національного автомобільного рейтингу-акції «Авторейтинг 2011» - перемогу і титул «Абсолютний лідер продажів!» вже вшосте отримав народний ЗАЗ Lanos.


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація