СЕРВІС (044) 503-93-24, 503-93-23
АВТОМОБІЛІ: 503-81-18, 503-81-19
ЗАПЧАСТИНИ: (044) 503-81-10

Новини: Opel Insignia «Автомобіль Року 2010» в Україні

Лютий2010  

Автомобіль Opel Insignia переміг у фіналі українського конкурсу «Автомобіль Року 2010».

Вчора ввечері були оприлюднені результати конкурсу, який вже став традиційним в Україні. Автомобіль Opel Insignia отримав головний титул «Автомобіль Року в Україні 2010» та переміг у номінації «Кращий дизайн» та «Кращий легковий автомобіль середнього класу (D-клас)». Для визначення переможця конкурсу «Автомобіль Року 2010» бралися до уваги такі критерії як: дизайн моделі, рівень активної та пасивної безпеки, керованість та динамічні характеристики. Далеко не останнім критерієм виступав рівень технічної інноваційності автомобіля. Іншими словами, Opel Insignia, представлений у трьох варіантах кузова - седан, хетчбек та Sports Tourer – з його вражаючим дизайном і високим рівнем технічного устаткування ідеально відповідає вимогам, що висувають до Автомобіля Року.

 

Автомобіль гарантує неперевершений рівень активної та пасивної безпеки, комфорту, а також широку лінійку високоефективних двигунів. Це - основні переваги Opel Insignia. Щедра базова комплектація може бути доповнена великою кількістю інноваційних систем: інтелектуальною підвіскою FlexRide, а також адаптивними фарами Adaptive Forward Lightning, які в залежності від дорожньої ситуації обирають один з дев’яти режимів освітлення для максимальної безпеки руху. Перемога Opel Insignia - найкраще визнання зусиль команди, що працювала над створенням цього автомобільного шедевру. Opel Insignia просто зачаровує своїм вишуканим стилем та красою. Тому ще одна перемога на конкурсі в номінації «Кращий дизайн» не стала несподіванкою.

 

Елегантний дизайн Opel Insignia можна охарактеризувати, як поєднання скульптурного мистецтва і німецької точності. Opel Insignia - рідкісний випадок, коли функціональність не принесена в жертву красі. Аеродинаміка автомобіля відпрацьована до найменших деталей, що дозволило досягти високого коефіцієнта аеродинамічного опору - Cx 0,27, що найкращим чином впливає на зменшення втрати пального, динаміці та акустичному комфорту автомобіля.

 

Той факт, що серед переможених фіналістів опинилися автомобілі преміальних брендів з Баварії та Штутгарта доводить, що Opel створив не просто інноваційний автомобіль. Інженери з Русельсхайма створили модель, яка змусила поважати себе традиційних основоположників моди в сегменті преміум. А якщо врахувати, що на всі модифікації Opel Insignia в Україні знижені ціни від 16 до 48, 6 тис. грн., - кращого варіанту для бажаючих стати власниками авто преміум-класу просто немає.

Детальну інформацію про Opel Insignia Ви можете дізнатись у наших консультінтів в автосалоні або по те.: (044) 503-81-19, 507-18-03


Також дивіться та
Повернутися до списку новин

Підписка на новини сайта